DISKOteka Festival 2020 rămâne în picioare pentru 18-20 septembrie, dacă situația la nivel național va permite

Organizatorii DISKOteka nu se gândesc să amâne festivalul pentru anul viitor decât în cazul în care situația la nivel național va impune acest lucru. Festivalul a fost reprogramat pentru zilele de 18, 19 și 20 septembrie, iar organizatorii spun că sunt pregătiți pentru ca publicul să poată participa în condiții de siguranță și așteaptă reglementările naționale.

Despre artiști se știe că vor rămâne tot aceiași de pe afișul inițial, iar 95% dintre ei au confirmat că sunt de acord să vină în România pentru a-și onora reprezentația pe scena de la DISKOteka. În cazul în care țara din care vin impune restricții de transport, organizatorii încearcă să gestioneze situația pentru a mulțumi cei peste 19.000 de oameni care și-au cumpărat abonamente în cele trei zile de festival din acest an. Desigur, abonamentele cumpărate rămân valabile pentru data reprogramării.

„Festivalul rămâne în picioare. Suntem hotărâți să facem evenimentul, o să vedem ce mai presupun restricțiile și poate avem noroc, dar nu putem fi predictibili în ceea ce privește virusul acesta. Locația rămâne aceeași, din informațiile pe care le am. Noi vom fi pregătiți, cu măști și mănuși gratuite, unități ATI și tot ce va fi nevoie.”, ne-a transmis Călin Petrescu, unul dintre organizatori.

Informații de contact despre abonamente, artiști și referințe pentru acest an puteți găsi pe https://diskoteka.ro/.