Discuții libere la o cafea despre antreprenoriat și Erasmus+

Peste 50 de tineri din 8 țări, inclusiv România, au participat anul acesta la un proiect prin care au aflat detalii despre antreprenoriatul rural în rândul tinerilor, totul fiind posibil prin programul Erasmus+ al Comisiei Europene. Concluziile proiectului vor fi dezbătute miercuri, la Campus Café, în cadrul unei discuții libere la care pot lua parte și alți tineri interesați de antreprenoriat, dar și de voluntariat.

Asociația Voluntariatul pentru Toți, în parteneriat cu Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, organizează miercuri, 8 noiembrie, evenimentul intitulat „Erasmus+ pentru Viitori antreprenori!”, eveniment de diseminare a proiectului „Viitor antreprenor!”, schimb de tineri ce a adus împreună, în luna mai a acestui an, 56 de tineri din România, Ungaria, Cehia, Slovacia, Lituania, Bulgaria, Italia și Spania, pentru a învăța despre antreprenoriatul rural în rândul tinerilor, prin programul Erasmus+ al Comisiei Europene.

Cu acest prilej vor fi prezentate rezultatele proiectului „Viitor antreprenor!”, urmând ca ulterior tinerii să afle detalii despre oportunitățile de participare în cadrul programului Erasmus+ într-un ambient relaxat, utilizând metoda non-formală, Cafeneaua Mondială (n.r. World Café). Facilitatorii acestui eveniment sunt membrii asociației, voluntari și tineri participanți din proiectele implementate.

Întâlnirea de miercuri va avea loc la Campus Café, în curtea Universității „Eftimie Murgu”, de la ora 14.00.