Horror, dramă romantică și comedie! Toate, într-o singură săptămână!

po 1000x100px (3)

Horrorul rămâne la putere și în această săptămână. Un nou film dintr-o serie cunoscută deja își face loc în programul săptămânii, în avanpremieră. Vă era dor de… masacrul din Texas? Aveți acum ocazia să vedeți cum a început teroarea.

Avanpremiera săptămânii este un horror care face parte, la fel ca „Jigsaw: Moștenirea”, dintr-o serie de filme al cărei start s-a dat în anul 1974. Este vorba despre „Ucigașul fără chip/Leatherface”. Un tânăr extrem de violent, împreună cu alți trei prieteni evadează dintr-un spital de psihiatrie din Texas, răpind și o asistentă. Fiind urmărit de un șerif răzbunător, tânărul violent dă startul unei serii de crime care îl transformă într-un ucigaș legendar, cunoscut sub numele de Leatherface. Filmul nu este recomandat copiilor sub 15 ani.

YouTube video

Un alt film nou-nouț, difuzat în premieră în această săptămână, este „Amantul dublu/L’amant double”. Dezamăgită de strălucirea efemeră a lumii modei, Chloé, o femeie vulnerabilă în vârstă de 25 de ani din Paris, este convinsă că durerile abdominale severe și persistente pe care le suferă rezultă în principal dintr-o tulburare psihosomatică. Așadar, apelează la un tânăr psiholog, doctorul Paul Meyer, iar atracția puternică dintre cei doi va duce la imposibilitatea continuării terapiei. La scurt timp, cei doi se mută împreună, iar Chloé își dă seama că Paul nu este ceea ce pare.

YouTube video

Spectatorii cărășeni vor mai avea parte de o premieră în această săptămână. De data aceasta, este vorba despre o comedie: „Tata în război cu tata 2/Daddy’s home 2”. Brad și Dusty trebuie să facă față taților în timpul sărbătorilor de iarnă. O reuniune în care tații și bunicii, total diferiți unii de alții, trebuie să conviețuiască. Sărbătorilor vor fi cu siguranță unele de neuitat.

YouTube video