Directorul în timpul căruia Colterm a luat amenda uriașă de 20 milioane euro, readus în conducerea societății

petre nenu

Petre Nenu, care a ocupat funcția de director general al Colterm în perioada în care societatea a fost amendată cu 20 milioane euro pentru că nu a cumpărat certificatele verzi, a fost readus în conducerea companiei. Nenu a fost numit de către Consiliul de Administrație în funcția de director tehnic.

Administrația Fritz crede că va salva Colterm tot cu vechii oameni. Luni, în timpul ședinței Consiliului de Administrație al societății, s-a decis numirea în funcția de director tehnic a lui Petre Nenu. Acesta a fost director general interimar al Colterm în acest an, din februarie până în august, perioadă în care societatea a primit o amendă de 20 milioane euro pentru că nu a cumpărat certificatele verzi necesare.

Decizia Consiliului de Administrație al Colterm a fost comentată în termeni duri de către Roxana Iliescu, consilier local Pro România.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

Timișoreni, obișnuiți-vă cu frigul! În cursul zilei de ieri, Consiliul de Administrație al Colterm a luat hotărârea halucinantă de a-l numi pe Petre Nenu în funcția de director tehnic! Această numire a fost făcută datorită competențelor extraordinare de care Nenu a dat dovadă în calitate de director general interimar, în perioada 18.02.2021- 16.08.2021, printre care: neachiziționarea certificatelor de CO2 cu suma totală de bani (aproximativ 20 milioane lei) primită de la primărie- a cumpărat doar de vreo 18 milioane lei; încasarea fabuloasei amenzi în valoare de 21 milioane euro; (…) nedeterminarea structurii de funcționare a societății pentru sezonul de iarnă 2021/2022 (mai exact cât cărbune și cât gaz urmează a consuma societatea în vederea asigurării apei calde și a căldurii în sezonul de iarnă); neconstituirea stocului de cărbune”, a afirmat Roxana Iliescu.

Consilierul local Pro România a mai precizat că nu s-ar mira dacă Petre Nenu ar fi propus în Adunarea Generală a Acționarilor și pentru funcția de administrator special al Colterm, în condițiile în care societatea se află în insolvență.

banner maxagro