Directorul Filarmonicii „Banatul” din Timișoara luptă cu SARS-CoV-2 din secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Victor Babeș”!

Ioan Coriolan Gârboni, directorul Filarmonicii „Banatul” din Timișoara, a fost diagnosticat cu coronavirus și a fost transferat în secția de Terapie Intensivă de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara.

După ce a contactat noul virus, Ioan Gârboni a avut nevoie de internare, iar între timp a dezvoltat o formă severă de boală. Astfel, în urmă cu câteva zile a fost transferat în secția de ATI a unității sanitare.

„A fost internat în urmă cu aproximativ o săptămână și jumătate, două, dezvoltând o formă severă a fost transferat la Terapie Intensivă unde este sub tratament de specialitate și-a revenit, situația este clinic stabilă și sperăm ca mâine să îl transferăm pe secție, depinde unde avem locuri libere. Fie la Pneumologie, de unde a plecat, fie la Boli Infecțioase”, a explicat, pentru Express de Banat, Cristian Oancea, managerul Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara.

leader board 728 x 90 px

Ioan Gârboni este director al instituției de cultură din Timișoara încă din anul 2006

De la ultima raportare, în spitalele din Timiș, se află internați peste 180 de pacienți, iar 22 sunt în secțiile de ATI.