Directoarea școlii din Timișoara care a ținut un parastas într-o sală de clasă și-a dat demisia

liceul azur
Stiri Timisoara si Resita Muzeul Banatului Montan mbmr 1000x100

Directoarea Liceului Azur din Timișoara, care a ținut parastasul mamei sale în incinta unei săli de clasă, spre uimirea profesorilor, și-a dat demisia. Inspectoratul Școlar Timiș urmează să numească un alt dascăl pentru a ocupa această funcție.

Camelia Moț nu va mai ocupa funcția de director al Liceului Azur din Timișoara, începând de luni, 17 ianuarie. Asta după ce Moț și-a dat demisia, ca urmare a scandalului făcut public săptămâna trecută.

Vă reamintim că directoarea unității de învățământ a chemat un preot într-o sală de clasă pentru a ține parastasul mamei sale. De asemenea, profesorii s-au plâns de faptul că Moț i-a pus pe angajații școlii să-i spele mașina și să-i plimbe câinele, cu care deseori venea la muncă.

Stiri admitere Timisoara gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Stiei Timisoara Muzeul TM

În aceste condiții, Inspectoratul Școlar Timiș a început să facă verificări la unitatea de învățământ.

Directoarea Liceului Azur și-a dat demisia. Noi o să evaluăm în continuare situația de acolo. Din data de 17 ianuarie trebuie să numim un nou director și analizăm pentru a lua în calcul cea mai bună opțiune”, a afirmat Marin Popescu, inspectorul școlar general al județului Timiș.

Stiri Timisoara si Resita Revista Banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/