Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara va avea un sediu nou, la Iulius Town. Se caută constructor pentru amenajarea spațiului

Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara se va muta din centrul orașului la Iulius Town, în viitorul apropiat. Viitorul sediu urmează să fie amenajat, iar pentru asta se caută un constructor.

Timișorenii care vor ajunge la Iulius Town își vor putea plăti și taxele și impozitele. Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara se va muta din centrul orașului în complexul comercial, într-un spațiu aflat în acest moment la roșu, care a fost donat de dezvoltator.

Concret, este vorba de un spațiu format din parter și etaj, care se află deasupra pasajului tronsonului inelului doi de circulație, dintre Calea Aradului și B-dul Antenei. În urmă cu două zile, a fost lansată licitația publică privind amenajarea viitorului sediu al Direcției Fiscale.

leader board 728 x 90 px

Proiectul prevede continuarea lucrărilor de compartimentare spațiu birouri, instalații electrice curenți tari (iluminat, prize și forță), instalații electrice curenți slabi (sistem de detecție la incendiu, sistem de antiefracție, supraveghere video și control acces, inclusiv voce/date), instalații sanitare, instalații încălzire/climatizare/ventilare”, scrie în anunțul de participare la licitația publică.

Valoarea totală estimată a contractului este de aproape 1,4 milioane de euro, cu TVA inclus, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 26 iunie, la ora 15.00. Lucrările ar trebui finalizate în opt luni după semnarea contractului.