Direcția de urbanism din Primăria Timișoara are un nou director

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Magdalena Nicoară, în prezent director al Direcției de Dezvoltare din Primăria Timișoara, a câștigat concursul pentru funcția de director al Direcției de Urbanism. De profesie inginer, Nicoară lucrează în primărie din 1993 și are o experiență de 21 de ani în administrație publică. 

Magdalena Nicoară are un master în management urban obținut în Olanda, anunță Primăria Timișoara, a activat opt ani și în domeniul privat, unde a coordonat activități de proiectare și a oferit consultanță în managementul urban. A efectuat stagii de practică în SUA, la Washington, și în departamentele de dezvoltare a economiei și planificare urbană din Cleveland și Cincinnati.

„Noul director al Direcției de Urbanism din cadrul Primăriei Timișoara este un profesionist experimentat din administrația publică locală, alături de care sunt convins că putem reforma această direcție. I-am cerut doamnei Nicoară să aibă ca primă prioritate regândirea proceselor din cadrul Direcției de Urbanism, astfel încât cererile venite din partea timișorenilor și firmelor să fie rezolvate rapid și predictibil.”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

promovare banner maxagro

În cadrul Primăriei Timișoara, pe lângă funcția de director interimar al Direcției de Dezvoltare, Nicoară a ocupat în trecut și funcția de director interimar al Direcției Generale de Urbanism și Dezvoltare Urbană.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/