Dinamo se teme de HC Adrian Petrea! Știe de ce!

Liderul Ligii Naționale de handbal masculin întâlnește astăzi, pe teren propriu, singura echipă care a făcut-o să părăsească terenul învinsă în această ediție de campionat. Dinamoviștii nu uită cum au pierdut la limită meciul de la Reșița, de pe 26 septembrie, acel derby al culorilor, cum l-a numit Adrian Petrea. Partida Dinamo București – HC Adrian Petrea Reșița se dispută astăzi, de la ora 17:15, fiind transmisă la Digi Sport 3.

Handbaliștii de la HC Adrian Petrea Reșița vor avea parte de un adversar dificil în etapa a 20-a a Ligii Naționale. Elevii lui Adrian Petrea au plecat ieri spre capitala țării fără două dintre piesele de bază, pivotul Eremia Pîrîianu (foto) și extrema Florin Dospinescu. Echipa reșițeană revine la București, unde pe 30 ianuarie făcea un meci mare în compania vicecampioanei naționale, CSM, în sferturile de finală ale Cupei României, întâlnire decisă de aruncările de la șapte metri. HC Adrian Petrea a disputat între timp și două meciuri în Liga Națională, ambele la Reșița, cu Energia Târgu Jiu (scor 29-24) și cu Potaissa Turda (scor 29-32), iar acum așteaptă dificila confruntare cu liderul, care va avea loc astăzi, de la ora 17:15, în Sala Dinamo din capitală, fără spectatori.

HC Adrian Petrea este singura echipă care a învins-o pe Dinamo în acest sezon, 35-34, în etapa a 7-a, pe 26 septembrie 2015. „Va fi un meci greu pentru noi. Ne va fi foarte greu în primul rând pentru că nu avem tot lotul valid. Nu au făcut deplasarea Rică Pîrîianu și Florin Dospinescu, iar în privința lui Shota Tevzadze nu știm dacă la ora meciului va fi apt de joc. Noi mergem să ne apărăm șansele, niciun meci nu seamănă cu celălalt și cred că în momentul în care vom avea agresivitatea și dorința necesare, le vom pune probleme celor de la Dinamo București”, ne-a spus antrenorul Adrian Petrea.