Din „Pagina locală” – noutăți despre Constantin Daicoviciu

primaria ctin daicoviciu

A apărut un nou număr din „Pagina locală” – ediție informativă a comunei Constantin Daicoviciu, realizată în sprijinul cetățenilor. Cititorii pot afla din această publicație lunară, printre altele, despre stadiul lucrărilor la baza sportivă Prisaca. Acesta este un proiect realizat cu fonduri europene și finanțat prin Grupul de Acțiune Locală Țara Gugulanului.

Investiția se apropie de finalizarea lucrărilor ce presupun vestiare noi, teren de fotbal cu gazon natural de dimensiuni apropiate de standardele europene, tribune pentru aproximativ 150 de persoane, dar și zonă de împrejmuire a terenului. „Facem tot ce ne stă în putere pentru a facilita evoluția echipei care va debuta în Liga a IV-a la fotbal”, spune primarul Daniel Boambeș.

Tot din „Pagina locală” puteți afla motivul pentru care s-a împotmolit execuția Complexului de Agrement din Căvăran, dar și despre Centrul de Tineret de la Zăgujeni. Banii sunt eterna poveste! Din lipsa actualizărilor de prețuri pe care consilierii locali ar fi trebuit să le aprobe, constructorul a oprit momentan lucrările. Se încearcă variante de construire a acestui complex de agrement care ar pune în valoare resursa de apă termală despre care se vorbește că există în comună.

În paginile publicației se găsesc, de asemenea, informații de actualitate privind pandemia de COVID-19 și sfaturi oferite de Centrul de Permanență Medicală din comună.

Iar cei care sunt îndreptățiți să primească ajutor pentru încălzire în sezonul rece, pot afla informații utile despre actele necesare, orarul de preluare a cererilor și completarea documentelor tipizate.