„Din păcate, am ajuns să ne bucurăm de ceva ce ar trebui să fie normalitate”

Site-ul oficial al clubului din Valea Domanului, www.csmresita.com, anunță că elevii lui Leo Doană vor avea parte de surprize frumoase la întoarcerea din vacanță.

La Stadionul „Mircea Chivu” se lucrează intens pentru ca baza sportivă să ofere condiții dintre cele mai bune, astfel că, de lunea viitoare, când e programată reunirea lotului, fotbaliștii se vor echipa într-un vestiar complet reabilitat și se vor putea reface după efort într-un centru nou nouț.
”În concepția mea nu pot să cer performanță dacă nu asiguri și condiții. Suntem printre puținele echipe unde există stabilitate financiară. La noi nu sunt restanțe la jucători, la antrenori sau la furnizori. Am încercat să renovăm ce se poate, cu bani cât mai puțini. Avem acum un centru de recuperare modern, cu două bazine, cu saună, terminăm curând și renovarea vestiarului echipei gazdă. Din păcate, am ajuns să ne bucurăm de ceva ce ar trebui să fie normalitate, dar astea sunt vremurile pe care le trăim în fotbal”, a declarat președintele CSM Reșița, Viorel Lolea.
Toate acestea au fost precedate de lucrările de reparații și modernizare din minicantonamentul echipei, situat sub tribuna oficială a Stadionului „Mircea Chivu”.