Băieți, puneți mâna pe lopeți! Primarul Nelu Popa are încredere în spiritul civic al reșițenilor

Reșițenilor le-au mai rămas mai puțin de 24 de ore pentru a-și face curățenie în fața caselor și a blocurilor. Este termenul dat de primarul Ioan Popa. După o scurtă vizită în oraș, edilul are însă încredere că cetățenii îi vor asculta cerința.

În urma unei ședințe de urgență desfășurată duminică după-amiază la sediul Primăriei Reșița, Ioan Popa a dat un termen de 48 de ore pentru ca asociațiile de proprietari să curețe trotuarele din fața blocurilor și a caselor. După acest termen, edilul-șef anunța amenzi. Astăzi, însă, primarul s-a arătat încrezător în spiritul civic al reșițenilor. „Sunt convins că cetățenii își vor lua zăpada din fața casei, din fața blocurilor și își vor face datoriile cetățenești fiecare. Am dat un termen de 48 de ore pentru această curățenie, termen care expiră marți, la ora 17.00. Eu am fost azi-dimineață prin oraș, prin Govândari, iar de la Intim până la Victoria, pe partea dreaptă, efectiv la fiecare magazin era cineva afară și deszăpezea în jurul orei 8.00. Lucru care îmi spune multe. Că dacă se face apel, oamenii intervin. E normal! Cred că suntem toți conștienți de faptul că trebuie să punem umărul”.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Imaginea din această dimineață nu l-a oprit pe primarul Nelu Popa să mai adreseze o rugăminte celor care încă nu au pus mâna pe lopeți, fie ei agenți economici sau simpli cetățeni. „Pentru persoanele fizice și cele juridice din oraș, rugămintea noastră, a Primăriei și a mea personală este să iasă și să își curețe spațiile din fața firmelor, din fața caselor, trotuarul din fața caselor, să pună mâna să ne ajute, pentru că eu cred că e un gest de normalitate. În lumea civilizată, fiecare contribuie la a-și deszăpezi proprietatea sau zona din fața proprietăților. Nu putem, cu 100 de oameni, să deszăpezim un oraș întreg. Trebuie să participăm fiecare la acest proces. Cu alte cuvinte, ne luăm după sintagma «Băieți, puneți mâna pe lopeți!»”

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/