Din nou pe „Dan Păltinișanu”, dar cu multe absențe. ASU Politehnica primește vizita Petrolului

Alb-violeții de la ASU Politehnica revin pe Stadionul „Dan Păltinișanu”, pentru un meci programat duminică seara cu Petrolul Ploiești. Timișorenii vor avea de înfruntat acest meci cu absențe importante, deoarece Dros e la naționala Moldovei, iar Munteanu, Coadă, Schieb și Plămadă sunt accidentați. 

Cosmin Petruescu spune că nu s-ar mulțumi cu un egal. „Cu siguranță va fi o partidă deschisă oricărui rezultat, în ciuda pozițiilor din clasament și a numărului de puncte. O partidă dificilă, ca toate cele de la nivelul Ligii a II-a. Este o Liga a II-a a surprizelor. Întâlnim un adversar care a trecut prin două remanieri într-un timp foarte scurt. În iarnă au transferat foarte mulți jucători cu o bogată experiență internațională, atât la nivelul U21, cât și la seniori. Au schimbat în permanență formula de start, nu au jucat două meciuri cu aceeași echipă. Din acest punct de vedere e destul de greu de anticipat echipa adversă, dar în această săptămână ne-am preocupat de ceea ce trebuie să facem noi duminică seara. Sunt convins că ambele echipe țintesc toate cele 3 puncte. Oaspeții, pentru a rămâne în plutonul fruntaș cu șanse la promovare, dar și noi. Un rezultat de egalitate ne-ar ajuta doar din punct de vedere al moralului. Niciuna dintre echipe nu e mulțumită de numărul de puncte acumulate în prezent. Suntem două echipe care joacă sub presiunea rezultatelor și a punctelor”, a declarat antrenorul Politehnicii.

Ambele galerii vor fi pe stadion

Căpitanul timișorenilor va fi Cristian Scutaru. „Ne așteaptă un meci destul de dificil. E o echipă care trage la promovare. Și-au schimbat în iarnă majoritatea jucătorilor, staffului. Va fi un meci destul de dificil, dar eu am încredere în noi, pot spune că ne-am pregătit foarte bine. În tur, a fost un meci destul de bun făcut de noi. Am luat golurile cum le-am luat, acum sper să obținem noi victoria. Meciurile acestea chiar sunt de Liga I. Când vezi așa suporteri, galerii, nu ai cum să nu te simți fotbalist. Eu zic că meciul va fi unul frumos din partea suporterilor, sperăm să ne ridicăm la nivelul lor și să obținem victoria”, a precizat Scutaru.

La conferința de dinaintea meciului a vorbit și portarul Rareș Murariu. Întrebat de un jurnalist dacă a trecut peste gafa din meciul cu Bacăul, în locul său au răspuns Petruescu și Scutaru, ca niște „avocați”. „De abia așteptăm meciul de duminică, deoarece avem și noi nevoie de puncte. A rămas în trecut ce s-a întâmplat acum două săptămâni. Pe mine mă motivează aceste meciuri, când jucăm împotriva unor echipe foarte bune, de tradiție, deoarece fotbalul e pentru suporteri”, a fost tot ce a apucat să spună Murariu.

Meciul se joacă duminică de la ora 18 pe ”Dan Păltinișanu”.