Din nou față în față, la Zilele Carierei 20 organizate de Universitatea Politehnica Timișoara

zilele carierei 20

Tradiționalul târg de oferte de carieră pentru studenți, masteranzi și absolvenți Zilele Carierei în UPT revine, după doi ani în care s-a desfășurat doar online, în zilele de 11 și 12 mai, la Cantina Studențească a Universității Politehnica Timișoara, cu cea de-a 20-a ediție.

Companii de renume din vestul țării își vor da întâlnire în cele două zile ale târgului de carieră cu studenții și absolvenții UPT, fizic la standuri și la conferințele organizate cu această ocazie.

În cele două zilele de târg, între orele 10-17, la etajul I de la Cantina Studențească UPT vor fi prezente peste 40 de companii naţionale şi internaţionale care vor expune la standuri oferte de carieră pentru studenţi şi absolvenţi – oferte de practică, oferte de locuri de muncă full time sau part time, precum şi alte posibilităţi de colaborare.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Ofertele companiilor sunt deja publicate și pot fi accesate aici.

În cadrul Zilelor Carierei, tinerii aflați în căutarea unui job sau unei oferte de practică pot interacționa direct cu reprezentanții companiilor, la stand, sau accesând secțiunea „PARTICIPĂ” de pe site, unde au posibilitatea de a adresa întrebări, de a vizualiza ofertele disponibile, și chiar aplica direct pentru acestea.

Tot în cadrul târgului de carieră vor avea loc o serie de conferințe organizate de companii. La fiecare conferință, participanții au posibilitatea de a participa la o tombolă prin intermediul căreia se pot câștiga premii atractive.

banner 970 x 250