Iluminat public modern într-un oraș din Timiș, în urma unei investiții de 600.000 euro

iluminat led

Primăria Deta intenționează să modernizeze iluminatul public din oraș. Astfel, a pregătit un proiect în valoare de aproape 600.000 de euro în vederea înlocuirii becurilor vechi cu altele noi, care pot fi controlate de la distanță. Totul cu scopul reducerii consumului de energie electrică.

Investiție importantă în orașul Deta, din județul Timiș. În urmă cu câteva zile, primăria a lansat o licitație publică cu scopul găsirii unei firme care să se ocupe de reabilitarea iluminatului public prin înlocuirea vechilor becuri cu altele noi. De asemenea, se dorește și modernizarea punctelor de aprindere existente.

Prin atribuirea contractului de lucrări se dorește realizarea unui sistem de iluminat performat și care să fie în concordanță cu normativele tehnice în vigoare, prin montarea a 707 de aparate de iluminat echipate cu controler cu telegestiune, modernizarea a șapte puncte de prindere și montarea sistemului de telegestiune care va controla întregul sistem de iluminat al orașului Deta. Executarea lucrărilor conform proiectul tehnic, pentru îmbunătățirea nivelului de iluminare, precum și pentru reducerea consumului de energie electrică în rețeaua de iluminat public”, scrie în anunțul de participare la licitație.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Durata de execuție a lucrărilor este de maxim zece luni. Valoarea contractului este estimată la aproape 600.000 de euro, cu TVA inclus, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 25 mai, la ora 15.00. Proiectul este finanțat cu bani europeni, prin Programul Operațional Regional.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/