Din martie se pot rezolva radiologiile dentare la Spitalul din Caransebeș

Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș va folosi în sfârșit aparatura de imagistică neutilizată, care a fost achiziționată în baza unui proiect european în urmă cu aproape 5 ani. Managerul spitalului, Adrian Cican, anunță că se vor putea efectua din luna martie filme dentare și la spital .

Spitalul dispune de un aparat de radiologie care nu a fost pus în uz niciodată, aparat care de acum va putea veni în sprijinul pacienților. Managerul Cican anunță că a încheiat un protocol de colaborare cu medicul stomatolog Luminița Olariu, în baza căruia se vor putea face și consultații gratuite:

Consultațiile gratuite vor fi pentru angajații spitalului, o singură dată pe an și tot ei vor avea 60% gratuit dacă solicită alte tratamente cum ar fi protezele dentare sau extracții. De asemenea, vom avea gratuități pentru consultațiile pediatrice, dna doctor efectuând o consultație gratuită la jumătate de an, pentru copii de până la 18 ani și una gratuită pentru elevii de peste 18 ani, pe baza carnetului de note.”, specifică managerul spitalului, Adrian Cican.

Șeful unității medicale din Caransebeș ne-a declarat că protocolul nu prevede și urgențele stomatologice (indiferent de oră); pentru acestea se va gândi la o altă soluție, pentru ca pacienții să nu sufere, o problemă cu care se confruntă municipalitatea din Caransebeș de ani de zile.