Din inimi de copii, pentru copii. „Daruri mici de la suflete mari”

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Bucuria de a dărui, de a ajuta, de a aduce zâmbete pe chipurile triste ale celor din jur, bunătatea, generozitatea, iubirea față de ceilalți sunt valori umane pe care trebuie să le transmitem copiilor de la vârste fragede.

În acest scop a fost organizat proiectul social „Daruri mici de la suflete mari”, coordonat de Anișoara Drăghin de la Grădinița cu Program Prelungit nr.5 Caransebeș, alături de partenerii  de proiect: Florina Bălan de la Grădinița cu Program Normal nr.4  Caransebeș, Carmen Mărcuș de la Școala Gimnazială nr.18 Timișoara, Laura Andrei de la Clubul Sportiv Școlar Caransebeș, Codruța Peia de la de la Grădinița cu Program Prelungit nr.4 Caransebeș și Valeria Ungur de la CJRAE  Reșița.

Activitatea caritabilă desfășurată în preajma Crăciunului la Centrul de Asistență Familială și Integrare Socială Elohi din Jupa, a adus celor 24 de suflete o mică bucurie, iar preșcolarilor și elevilor implicați emoție și mulțumire sufletească. Căldura primirii, ospitalitatea gazdelor, magia colindelor de Crăciun, privirile blânde, pline de speranță și nădejde sunt de nedescris”, ne-a declarat Anișoara Drăghin.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Alături de părinți, de elevi și preșcolari am reușit să încălzim câteva suflete, am adus o mică speranță că, totuși, câtuși de puțin, putem schimba și mișca lucrurile din loc. Toate îmbrățișările pe care le-am primit de la acești oameni minunați ne-au încălzit sufletul, ne-au oferit emoții calde. Mulțumim, din suflet, pentru că împreună am reușit să facem un lucru măreț. Mulțumim pentru că împreună  am adus spiritual sărbătorilor de iarnă în rândul semenilor noștri, mulțumim celor implicați pentru că am văzut că le pasă, mulțumim tuturor pentru dăruire”, menționat Laura Andrei directorul Clubului Sportiv școlar Caransebeș.

 

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/