Se avizează Ambulatoriul Spitalului?! Borcean și Cican se țin de plan

Primarului Caransebeșului este mai aproape de împlinirea unui proiect pe care și-l dorește de la începutul mandatului pentru ajutarea Spitalului Municipal de Urgență.

Felix Borcean îl însoțește pe managerul Adrian Cican la Ministerul Sănătății pentru depunerea documentației spre avizarea Ambulatoriului Spitalului:

Mergem la Ministerul Sănătății pentru depunerea documentației, iar la întoarcere ne oprim la Mioveni la invitația primarului vom vizita spitalul nou. Nu am renunțat la ideea de a construi un spital de la zero, este un vis oarecum îndepărtat dar eu tot îl consider posibil mai ales acum că avem mai mulți oameni alături, adică fără un manager capabil, fără implicarea medicilor, fără factorul politic nu o să reușim lucrul acesta. Bun, este vorba și de finanțare dar, dacă toată lumea ar trage la aceeași căruță eu zic că s-ar găsi modalități de a începe și a repune pe tapet proiectul acesta al noului spital”, a spus primarul Felix Borcean.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Ambulatoriul spitalului va dispune de 19 cabinete medicale. Toate vor fi renovate cu fonduri de la Primăria Caransebeș, de la Asociația Salvați Spitalul Caransebeș și de la unitatea medicală. Printre specializările aflate în Ambulatoriu se află și câteva noutăți printre care Medicina Muncii, Urologie, sau Radiologie.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/