Torma, adus de Băleanu la limita răbdării! Pe DN 57!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Limita de viteză pe DN 57 – noul măr al discordiei între primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma, și președintele Partidului Verde, Eugen Băleanu!

Extinderea limitei de viteză de 50 de km/h din zona localității Moldova Veche până în zona benzinăriei Petro Banat Trade S.R.L., precum și impunerea limitei de 70 de km/h între stația peco și localitatea Măcești a dat naștere unui nou conflict între primarul Torma și liderul verzilor, Eugen Băleanu, acesta din urmă acuzându-l pe edil că, în loc să fluidizeze traficul, îl va paraliza.

Odată cu noile modificări privind limita de viteză pe DN 57: Moldova Veche – Petro Banat Trade S.R.L. – Măcești, reprezentantul verzilor de la Dunăre a început să arate cu degetul spre administrația publică locală condusă de Adrian Torma și asta pentru că, potrivit politicianului, noile modificări au apărut ca urmare a unei solicitări a Primăriei Moldova Nouă.

Sătul până peste cap de „candidatul care tot caută să bage bățul prin gard și care nu știe cu ce se mănâncă administrația publică locală”, edilul-șef, înainte de a lămuri situația noilor indicatoare montate, a ținut să-i lanseze o invitație lui Băleanu, sigur, după programul de lucru, asta pentru a-l determina pe politician să „înțeleagă că administrația publică locală nu se face după ureche”.

promovare banner maxagro Muzeul TM

„Indicatoarele au apărut în urma solicitării, dar nu a Primăriei Moldova Nouă, ci a Poliției Naționale care ne-a cerut un punct de vedere. Pentru că DN-ul nu este în subordinea noastră, noi am luat hotărârea de a declina totul către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara. A venit o echipă de la CNAIR la Moldova Nouă, însă noi, ca Primărie, nu am avut ce participa la o întâlnire de genul acesta. S-a primit o notă de constatare în care s-au decis anumite lucruri, inclusiv montarea acestor limitatoare, nu doar pentru fluidizarea traficului, ci și pentru siguranța circulației. Siguranță nu înseamnă să mergi cu 100 km/h. Trebuie să ai o siguranță a circulației. S-a constatat că trebuie montate patru indicatoare, noi neavând ce reclama. Ulterior, cei de la CNAIR au pus în aplicare acest lucru”, a subliniat șeful administrației publice locale Moldova Nouă pentru expressdabanat.ro.

Referitor la acuzele care i s-au adus pe această temă, primarul spune că ar fi putut să-și piardă timpul dându-i în judecată pe oamenii care „din orice fac un scenariu”, însă preferă să nu-și irosească energia degeaba, o energie care îi este benefică pentru a face bine în comunitatea pe care o conduce.

 

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/