Din Hong Kong în Timiș. De ce durează atât de mult să ajungă a doua tranșă de tablete pentru elevi?

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

3.500 de elevi timișeni încă așteaptă tabletele care trebuie să sosească de la minister până la finalul acestui an. Inspectorul școlar general al Timișului, Marin Popescu, a spus că tabletele vor sosi între Crăciun și Anul Nou, urmând ca tot procesul de recepție și livrare să se facă într-o singură zi.

„În ultima ședință cu ministerul, de săptămâna trecută, au spus că dacă nu apar până în 23 decembrie, apar între Crăciun și Revelion (n.r – tabletele). Suntem pregătiți să le recepționăm și livrăm într-o zi. Transportatorul Vodafone are o problemă de a le aduce din Hong Kong în România. În țară, curierul nu întâmpină probleme și loturile se pot livra rapid.”, a spus Marin Popescu.

În Timiș a fost necesar un număr de 7.000 de tablete pentru a acoperi nevoile elevilor care nu au posibilități de a se conecta la orele online. Peste 6.500 de tablete vin de la Ministerul Educației și sunt dotate cu SIM-uri de Internet pentru o perioadă de 2 ani.

promovare banner maxagro Muzeul TM

CITEȘTE ȘI: Inspectorul școlar general din Timiș: ,,Până la finalul anului, toți elevii din Timiș vor avea echipamente pentru școala online”

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/