Arta din fereastră. Tablouri de colecție expuse pe geamurile Palatului Baroc din Timișoara

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

21 de reproduceri ale celor mai importante tablouri din galeriile Muzeului de Artă Timișoara – Artă Europeană, Artă Românească Modernă, Icoane Bănățene, Pictură Veche Bănățeană, SIGMA & 1+1+1 și Corneliu Baba au fost expuse în prag de sărbători pe ferestrele de la parterul Palatului Baroc, inclusiv pe cele cu deschidere spre străzile Augustin Pacha și Florimund Mercy.

„E modul nostru de a ne arăta recunoștința pentru miile de oameni care ne-au vizitat în acest an, dar și de a convinge noi vizitatori să pășească în expozițiile pe care le găzduim. Ne-am inspirat din tradiția creată de marile muzee ale lumii, de a prezenta o parte dintre cele mai atractive piese pe fațada instituției.”, a declarat Victor Neumann, directorul Muzeului de Artă Timișoara.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

Muzeul de Artă Timișoara, aflat în subordinea Consiliului Județean Timiș, a primit recent titulatura de muzeu de importanță națională. Instituția de cultură a fost și până acum una dintre instituțiile de referință pentru viața culturală, care oferă vizitatorilor adevărate comori artistice locale, naționale și universale.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/