Din cauza ţigărilor, un reşiţean a rămas fără maşină!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Urmărit pentru contrabandă cu ţigări, un tânăr din Reşiţa şi-a abandonat maşina plină cu marfă undeva în Bocşa, când a aflat că i s-a pregătit prinderea în flagrant. 

„În noaptea de 08/09.05.2018 a fost organizată o prindere în flagrant a unui bărbat, de 25 de ani, din Reșița, despre care existau informații că se ocupă cu traficul de țigări. În încercarea de a scăpa de răspundere, acesta a abandonat autovehiculul cu care transporta țigările de contrabandă în localitatea Bocșa, fapt pentru care în dimineața zilei de 09.05.2018 a fost emisă o autorizație de percheziție a auto“, informează Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

La percheziție au fost găsite 1370 pachete de țigări diferite mărci, în valoare de aproximativ 16.440 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării. Totodată, a fost ridicat de poliţişti și autovehiculul folosit la comiterea faptei. Față de autor a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior acesta fiind pus sub control judiciar.

promovare banner maxagro

În continuare se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/