Din Banat, la București! Destinația favorită a pasagerilor Aeroportului „Traian Vuia” are mai multe curse

Capitala Banatului, mai conectată de capitala României! Trei companii aeriene vor opera zborurile din Timișoara către București și viceversa. Blue Air începe decolările de mâine și Ryanair este așteptată în septembrie.

Tarom este compania care oferă în prezent zece zboruri pe săptămână spre și dinspre București în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică. Din 7 august, numărul curselor regulate va crește datorită ofertelor Blue Air. Compania aeriană oferă alte zece zboruri pe săptămână, în aceleași zile cu Tarom. Ryanair va oferi trei zboruri săptămânale, dar începând cu 4 septembrie și în zilele de luni, vineri și duminică. „Creșterea numărului de curse regulate interne către București este o dovadă a faptului că activitățile dintre cei mai importanți poli economici ai României, respectiv Regiunea de Vest a țării și București, se redresează în concordanță cu realitățile socio-economice din această perioadă de pandemie la nivel național. De asemenea, suplimentarea zborurilor demonstrează interesul crescut al locuitorilor din zona Banat, care desfășoară atât relații comerciale, cât și educaționale profesionale și culturale. În acest context, este de reamintit faptul că, în anul 2019, ruta Timișoara – București a fost cea mai frecventată destinație internă din România”, spune directorul Aeroportului, Dorel Grădinaru.

Vestea este bună pentru pasagerii obișnuiți să apeleze la serviciile Aeroportului „Traian Vuia”. În urmă cu o săptămână, conducerea Aeroportului a anunțat mai multe rute care intră în program, atât spre țări cum ar fi Germania și Antalya, dar și destinații de vacanță interne ca orașul Constanța.

CITEȘTE ȘI: Aeroportul „Traian Vuia” leagă Timișoara de Germania și București! Vezi cursele aeriene reluate