Aeroportul „Traian Vuia” leagă Timișoara de Germania și București! Vezi cursele aeriene reluate

Tot mai multe zboruri sunt reluate pe Aeroportul „Traian Vuia”! Pasagerii vor putea călători în München, Stuttgard și vor putea alege mai multe zboruri către București. Se așteaptă rutele pentru destinațiile de vacanță.

Aeroportul Timișoara oferă doi nouă destinații către Germania, mai multe legături cu Bucureștiul și promite o posibilă creștere a numărului de destinații de vacanță cu zbor direct din Timișoara. Din 3 august, Lufthansa reia zborurile spre și dinspre Munchen, cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână. Luni, miercuri și vineri pasagerii pot ajunge în orașul german cu decolare de pe aeroportul „Traian Vuia”. Tot din 3 august se reiau călătoriile operate de Eurowings către Stuttgart, cu două zboruri pe săptămână, în zilele de luni și vineri.

În privința legăturilor cu Capitala, Blue Air ofere 10 zboruri săptămânale către București începând din 7 august. În a doua parte a lunii august, Tarom are în plan mai multe curse, dintre care zboruri directe pe ruta Timișoara-Constanța și curse charter spre Antalya. „Ne bucurăm să anunțăm reluarea operării unor zboruri importante atât pentru pasageri, cât și pentru aeroportul Timișoara. După cum se cunoaște, zona Stuttgart este în mod tradițional apropiată cetățenilor bănățeni, iar München este un nod aerian important, astfel încât călătorii pot pleca de pe aeroportul Timișoara spre orice colț al lumii. De asemenea, suplimentarea zborurilor către București, confirmă faptul că în ciuda situației pandemice la nivel național, capitala rămâne o destinație de interes pentru locuitorii din zona Banat. În continuare, asigurăm toți pasagerii de faptul că administrația aeroportului Timișoara este preocupată de respectarea tuturor măsurilor de prevenție împotriva răspândirii noului coronavirus și sunt în siguranță în ceea ce privește tranzitarea aeroportului, atât la plecare cât și la sosire”, a declarat directorul aeroportului, Dorel Grădinaru

expresb 1000x100

1000 x 200 gif