„Din ambițiile și orgoliile unui singur om se sfărâmă tot acest proiect politic! E păcat!”

Felix Borcean continuă războiul deschis cu președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, pe care-l consideră vinovat de tot ceea ce i se întâmplă lui, lui Nelu Popa, lui Adrian Torma și altor câțiva liberali vocali și cu personalitate!

Torma e deja social-democrat cu acte-n regulă! Borcean e catalogat drept un eșec de către liberali și nu mai face parte din planurile lor, urmând să fie exclus din partid. Pentru Nelu Popa s-a dat ordin de a-i fi stopată ascensiunea. Guri slobode mai sunt, gen Hadrian Popescu sau Doru Coșei. Trebuie doar să calce mai serios pe bec! De partea lui Marcel Vela, pentru că despre șeful PNL Caraș-Severin este vorba, sunt însă rezultatele de la europarlamentare și cifrele sondajelor de opinie, ceea ce în politică pare să conteze cel mai mult. La București, la fel. Felix Borcean atrage însă atenția asupra unui lucru foarte important. PNL a câștigat europarlamentarele, dar ar fi putut să o facă de o manieră mult mai convingătoare și ar fi putut să domine categoric și următoarele runde de alegeri. Practic, ar fi putut colora în galben aproape toată harta județului.

„Nelu Popa este un primar mai misterios, e și greu de prins, e și greu de stat la discuții cu el, Nelu Popa e o altă fire. Nici cu Adi Torma nu m-am mai întâlnit de când a declarat că își dă demisia și nici nu am vorbit pentru că nu a răspuns la telefoane. Mie îmi pare rău de toată situația aceasta pentru că porniserăm atât de bine partidul acesta și, din ambițiile și orgoliile unui singur om, să se sfărâme tot acest proiect politic, atât pot să spun, e păcat!”, a comentat Felix Borcean.