Digitalizarea administrației, prioritatea lui Silviu Hurduzeu

hurduzeu caras-severin
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Ca posibil viitor președinte de consiliu județean, Silviu Hurduzeu a discutat pe marginea acestui subiect cu ministrul Bogdan Ivan.

Deputatul PSD apreciază ca foarte pozitivă întâlnirea cu ministrul cercetării, inovării și digitalizării, cu care a discutat despre digitalizarea totală a administraţiei din Caraș-Severin la nivelul judeţului şi pentru fiecare localitate în parte. De asemenea, Hurduzeu a vorbit și despre contractele aflate în derulare. Printre ele se numără și cel legat de finanțarea bibliotecilor pentru a deveni hub-uri de dezvoltare a competențelor digitale.

Pași importanți în acest sens, se fac la Constantin Daicoviciu, Buchin, Caraşova, Topleţ, Ramna, Răcăşdia, Bozovici, Bănia, Băuţar, Gârnic, BăileHerculane, Bocşa și Moldova Nouă. Prin acest proiect finanțat prin PNRR se dorește digitalizarea bibliotecilor, schimbarea și modernizarea echipamentelor informatice şi chiar renovarea clădirilor în care funcționează unele biblioteci.

1000x100 (4)

„Cred că administrarea judeţului trebuie făcută full time. Un preşedinte de consiliu judeţean trebuie să meargă şi la Bucureşti, să fie capabil să deschidă uşi importante şi să discute cu factorii de decizie din capitală despre finanţarea unor investiţii relevante pentru județ. Dacă vrem ca judeţul să progreseze cu adevărat, trebuie să ieşim din starea de izolaţionism actuală, trebuie să lăsăm în spate distracţiile de pe Muntele Mic ale actualului şef al CJ şi să ne concentrăm pe construirea unor relaţii pozitive şi concrete cu reprezentanţii guvernamentali, pentru că de acolo vin banii. Altfel, nu vom face altceva decât să continuăm împărţirea sărăciei”, declară Silviu Hurduzeu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/