Ana Munteanu și-a dat demisia din USR și din Consiliul Local Timișoara

ana munteanu pleaca din usr
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Demisie din USR Timiș! Ana Munteanu a anunțat că se retrage din partid și implicit și din funcția de consilier local în Timișoara.

Ana Munteanu, userista devenită celebră după ce în timpul pandemiei a descins cu jandarmii într-un restaurant din Timișoara, a decis să-și dea demisia din partid. Prin urmare, Ana Munteanu pierde și funcția de consilier local la Timișoara.

Am intrat în politică venind din societatea civilă și cum sângele apă nu se face – după acești ani îmi este extrem de clar că puterea mea de muncă e mult mai utilă înapoi în comunitate, la firul ierbii. Aveam în plan să-mi finalizez mandatul de consilier local și abia apoi să mă retrag cu totul din politică. Dar, din motive profesionale, astăzi am decis să mă retrag din partidul din care făceam parte și implicit din funcția publică deținută. Cred că fiecare dintre noi trebuie să ne străduim să facem bine acolo unde ne găsim locul. Rămân cu gândul și sufletul alături de toți oamenii buni care aleg să facă politică și să lupte din administrație, cu tenacitate și motivație, pentru cetățeni. Am încheiat un capitol. Merg mai departe cu toate motoarele pornite și cu toate forțele de care proiectele în care sunt implicată acum au mare nevoie în această perioadă”, a scris Ana Munteanu, pe Facebook.

1000x100 (4)

Ana Munteanu s-a aflat la primul mandat de consilier local la Timișoara. Aceasta a făcut anunțul privind renunțarea la viața politică imediat ce în plenul Consiliului Local Timișoara a fost aprobat bugetul orașului pentru anul 2024.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/