Dieta după sărbători? Înghețata și torturile din pahar!

Sărbători, sarmale, fripturi și prăjituri. Vrei altceva? Ce zici de o înghețată? Naturală, cu ștevie sau vegană. Sau poate un mousse? Pufos, natural și delicios.

Dacă meniul bogat al sărbătorilor de iarnă a dat cântarul peste cap, pentru majoritate, luna ianuarie de obicei este luna conștientizării, luna în care se fac cele mai multe promisiuni și în care, de fapt, niciuna nu se materializează:  din ianuarie voi merge la sală, din ianuarie intru la dietă. Dar, ce să vezi, parcă ar mai merge o friptură bună și câteva prăjituri, că doar este încă iarnă, purtăm haine mai largi și nu se văd colăceii de grăsime. Pentru că inclusiv psihologii certifică acest comportament, al făgăduielilor și al compromisurilor: „lasă că merge și așa”, antreprenorii din domeniul patiseriilor profită la maximum și dezvoltă afaceri de succes pe seama gurmanzilor.

De admirat este faptul că tot mai multe afaceri se axează în ultimii ani pe calitate și produse bio, în așa fel încât sănătatea clienților pofticioși și iubitori ai dulcelui să nu aibă de suferit. Gelateria Pasticceria Artigianale Roma Mia din centrul Reșiței confirmă regula. Cu o gamă de produse net diversificată, gelateria aduce pe piață preparate bio din industria înghețatei, dar și surprize la pahar. De acum, felia de tort se servește la pahar.

Alături de înghețata naturală, care deja există în vitrine și care își așteaptă pofticioșii, nota de culoare o reprezintă torturile realizate fără blatul clasic, fără gelatină și executate după gustul și preferințele fiecărui client, soluția ideală mai ales acum, după sărbători, când ne dorim altceva, ceva elegant, sănătos, de bun gust și rapid. Reșițenii și nu numai se pot bucura de  torturi naturale 100%, servite și în păhărele ce au ca și conținut mousse și se pot face pe comandă, la cererea clientului, din diverse sortimente.

„Clienții noștri sunt mirați când le spunem de felia de tort la pahar. Ce înseamnă de fapt Pasticcerie? Se fac păhărele la 100/150 gr ceea ce reprezintă de fapt o felie de tort într-o cofetărie normală, dar la noi felia de tort este servită în pahare, cuburi de plastic. Mai exact, sortimentele de torturi pe care le vindem întregi se vând și la bucată pentru cine dorește să stea în local. Mini torturile sunt glazurate în ciocolată pentru moment, dar vom avea și alte variante. Torturile cele mari se vând la 90 de lei kg, păhărele – cu 8 lei, mini porțiile – la 7 lei și maxi porțiile costă 9 lei”, a spus Maria Ghimbir, unul dintre administratorii gelateriei.

Pentru că torturile încântă nu doar prin gust, ci și prin aspect, iar ingredientele de calitate sunt piesa de bază pentru un tort cu adevărat reușit, Maria Ghimbir și Aurelian Madem, cei doi antreprenori, reveniți în țară după o ședere de mai bine de 17 ani în Italia, își învață de acum clienții să mănânce sănătos și să se bucure de eleganță. Torturile puse la vânzare în gelaterie nu sunt cele clasice, nu au blat, nu conțin gelatină, aditivi și pot fi realizate în nenumărate combinații delicioase, capabile să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi.

Vă întrebați ce este așa de special la aceste produse? 

  • Gelato Spiruli sau înghețata Ștrumfilor – înghețată azurie naturală a cărei culoare este dată de alga spirulina, bogată în aminoacizi esențiali, vitamine și minerale
  • Gelato Vegano – înghețata pentru vegani și cei cu intoleranță la lapte, fără ingrediente de origine animală, cu extracte din ștevie, pentru cei care acordă atenție consumului de calorii
  • Toate culorile obținute sunt date de fructe.

Comenzile pentru torturi se pot face la numărul de telefon: 0770 152 509.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/