Dezvăluiri incendiare despre Liviu Dragnea: „E un escroc ordinar, un hoț, e profund corupt! Și-a însușit niște lacuri fără acte!”

untitled design set 970x90 px

Liderul PSD e acuzat dur că încă de pe vremea când acesta făcea parte din Partidul Democrat era preocupat doar de propria înavuțire și că din cauza tupeului său a fost foarte aproape de a primi o corecție fizică de la Vasile Blaga!

Profesorul universitar Liviu Spătaru, fost primar al Reșiței și lider PD, iar mai apoi PNL, la nivel județean, dar și cu funcții importante la centru, a dezvăluit pentru expressdebanat.ro că Liviu Dragnea ar fi pus mâna în mod fraudulos pe mai multe lacuri încă de pe vremea PD-ului. E o poveste din 1998 și nu are nicio legătură cu Insula Belina, după cum susține Spătaru. De fapt, acesta n-a făcut altceva decât să relateze ceea ce s-a discutat într-o ședință ce a avut loc în sediul PD din „Modrogan”. „Pe când eram secretar general adjunct al PD-ului, domnul Vasile Blaga nu a mai rezistat și ca să nu-l ia la bătaie a ieșit din sediu. El era prefect de Teleorman și președintele organizației era Adi Videanu. Adi Videanu mi-a spus că dacă nu-l terminăm pe ăsta ne face de râs, ne aduce numai prejudicii, că și-a însușit niște lacuri, că a tras cu pușca după unii care au venit să pescuiască. Și-a însușit lacurile fără ducumente, fără acte, doar cu acte de corupție, că e profund corupt. Am luat decizia să-l excludem atunci pe domnul Dragnea!”, a povestit Liviu Spătaru.

Fostul primar al Reșiței spune că nu-și amintește numele lacului, dar știe că era pe lângă Alexandria. Spătaru își amintește în schimb cum a trebuit să conducă ședința pentru că Vasile Blaga se enervase din cauza lui Dragnea și a ieșit din sală. În ceea ce-l privește pe Liviu Dragnea, nu se miră absolut deloc de acuzațiile de corupție ce-i sunt aduse. „Pentru mine nu e nicio noutate. E un escroc ordinar! E un hoț, nu am niciun fel de dubii. Nu va rămâne nici în fruntea PSD-ului, nici în libertate, indiferent cât se chinuie să modifice legile Justiției. Dacă îi ieșea referendumul, el a doua zi venea cu OUG pentru modificarea legilor Justiției cum voia el. Asta era marea lui dorință, marea lui miză”, a mai spus Liviu Spătaru.