Dezbateri publice la Consiliul Județean Timiș pentru proiecte de calitate în 2020

Consiliul Județean Timiș își întocmește agenda cu evenimente pentru anul 2020. Forul județean așteaptă propuneri pentru proiectele cultural-artistice și cele sportive. 

Banii pe care Consiliul Județean Timiș îi alocă vor fi nerambursabili și vor proveni din fondurile publice. Dezbaterile vor avea loc la sediul Consiliului Județean în 7 februarie, la Sala Revoluției, după următorul program: de la ora 9.00 se vor organiza dezbaterile pentru proiectele sportive, iar de la ora 11.00, cele ce țin de proiectele cultural-artistice și de tineret. „Ne dorim să aflăm direct de la cei cărora li se adresează aceste finanțări nerambursabile cum puteam să îmbunătățim ghidurile, ce putem face pentru o împărțire a fondurilor cât mai echitabilă. Cele două programe de finanțare și-au dovedit succesul în anii anteriori, dar, în mod special, am dori o mai mare dinamică în ceea ce privește agenda sportivă, atât cantitativ, cât și calitativ. Ne dorim și mai multe proiecte de calitate în 2020.”, spune Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Pentru o bună organizare și pentru a asculta și opinia cetățenilor, Consiliul Județean Timiș a decis ca recomandările, propunerile, sugestiile și opiniile să fie depuse în scris la reprezentanta relațiilor cu societate civilă, Cornelia-Mihaela Coadă, la adresa de e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro. Recomandările pot fi depuse până în 7 februarie, la ora 8.30. În documentul scris trebuie specificat articolul sau articolele din proiectul de lege, data trimiterii și datele de contact ale expeditorului. La finalul dezbaterilor se va întocmi o hotărâre pe baza opiniilor solicitate și exprimate, care se va face publică pe site-ul Consiliului Județean și la sediul autorității.

Cele două obiective puse în dezbatere pot fi analizate online pe: http://www.cjtimis.ro/monitorul-oficial/alte-documente/informari-in-prealabil-asupra-problemelor-de-interes-public-care-ur.html.