Detaşamentul de Pompieri din Lugoj, în alertă! Unul dintre angajaţi a fost depistat pozitiv, iar al doilea aşteaptă rezultatul testului

whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

Detașamentul de Pompieri Lugoj, una dintre cele mai performante structuri de salvare din vestul țării, campioni naționali, prin tot ceea ce fac, se confruntă cu o problemă extrem de gravă și pot intra în carantină. Intervențiile și tot ceea ce se întâmplă în cadrul unitei subunități a ISU Timiș au atras noul coronavirus, unul dintre angajați fiind depistat pozitiv. Un altul aşteaptă rezultatele testelor, pentru a şti dacă este infectat cu coronavirus.

„Avem o problemă și vom apela la colegii din Timișoara, pentru sprijin, de care vom avea nevoie în caz de intervenţii”, ne-a declarat maiorul Silviu Picu, șeful Departamentului de Pompieri Lugoj, parte integrantă a ISU Timiș. Salvatorii intervin la tot felul de evenimente și sunt expuși bolii, din cauză că mulți nu cred că există COVID-19.

În acest moment, la Spitalul Municipal din Lugoj se află 23 de pacienţi care au fost confirmati cu coronavirus, la care se mai adaugă opt suspecţi care asteaptă rezultatul testărilor. Spitalul aşteaptă să primească aprobările pentru linia a doua de gardă temporară pentru COVID-19, care va fi amplasată în secţia de paleaţie.