Destinații și oferte de neratat în această primăvară

Milano, Berlin, Viena sau Londra sunt doar câteva dintre destinațiile incluse în ofertele primăverii ale Aeroportului „Traian Vuia” din Timișoara.

Fie că vorbim de o călătorie de afaceri sau una destinată mini-vacanțelor, și primăvara acestui an aduce oferte de nerefuzat, de la doar 20 de euro de persoană, cu zboruri directe din Timișoara. Marile orașe ale Europei sunt la un click distanță, mai aproape de călători. Fie că aleg Viena, Milano, Madrid, Sicilia sau Berlin, Aeroportul din Timișoara pune la dispoziția acestora o gama variată de oferte accesibile oricărui buzunar. Biletele de avion se pot achiziționa doar prin operatorii de turism, deoarece sunt incluse în pachetele turistice serviciile de transport, de transfer, cazare, masă și alte servicii.

Cum găsiți bilete ieftine de avion?

tm4ua media express de banat (100x1000px)

În primul rând, căutările se încep cu câteva luni înaintea călătoriei. Deși sunt disponibile oferte ieftine de zbor last-minute, de cele mai multe ori se plătesc cele mai mici prețuri atunci când biletul este rezervat în avans și asta deoarece companiile aeriene cunosc faptul că dacă sunteți nevoiți să călătoriți pe o dată anume, veți cumpăra un loc în avionul respectiv, indiferent de prețul acestuia. Totuși, pentru a găsi oferte ieftine last-minute, cel mai bun mod este să folosiți motoarele de căutare de zboruri, care afișează separat categorii precum „promoții” sau evidențiază cele mai avantajoase oferte.

Când sunt cele mai ieftine bilete de avion?

Statisticile arată că biletele de avion nu merită să fie rezervate în weekend, în special duminica, acela fiind momentul în care majoritatea oamenilor au cel mai mult timp disponibil să-și planifice călătoria, iar companiile aeriene cresc prețurile. O altă idee bună, prezentată pe site-ul companiei, este varianta low cost care oferă prețuri mai mici decât competitorii.

Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara este situat la 12 km de centrul oraşului, în apropiere de graniţa cu Ungaria şi Serbia și este folosit ca aeroport de rezervă pentru Bucureşti, Budapesta și Belgrad, fiind cel mai important din Euroregiunea DKMT.

banner 970 x 250