Deocamdată, rămâne cum spune USR: „PSD te vrea sărac”! „E un abuz de putere din partea Primăriei Timișoara!”

Liderul PSD Timiș, Călin Dobra, arată din nou cu degetul spre primarul liberal Nicolae Robu după ce Poliția Locală Timișoara n-a înlăturat mash-ul filialei județene USR, cu mesaj denigrator la adresa social-democraților, mash despre care Prefectura a spus că e montat ilegal!

PSD Timiș a reclamat modul în care USR înțelege să facă propagandă și a cerut îndepărtarea mash-ului de pe Calea Bogdăneștilor din Timișoara, care conține un mesaj denigrator la adresa PSD. Prefectura Timiș a constatat ilegalitatea și a transmis municipalității să înlăture acel mesaj. Primăria Timișoara, spun social-democrații, ar fi trebuit să transmită acest fapt Poliției Locale Timișoara.

Din păcate, asistăm la un abuz de putere din partea Primăriei Timișoara, care nu catadicsește să facă dreptate, convenindu-i să tragă cât mai mult de timp în ceea ce privește înlăturarea mash-ului montat ilegal. Înțeleg că suntem în prag de alegeri, înțeleg că fiecare partid politic dorește să fie cât mai vizibil în ochii electoratului, însă ce nu înțeleg este faptul că mijloacele folosite în acest sens sunt ridicole. Fac un apel public și ferm, pe această cale, către Poliția Locală Timișoara, prin care solicit respectarea legii și înlăturarea de urgență a materialului publicitar ce conține mesaj degrinator la adresa PSD”, a precizat președintele PSD Timiș, Călin Dobra.

CITEȘTE ȘI:

Banner-ul „PSD te vrea sărac” creează agitație. Senatoul USR Fălcoi: „I-au amenințat pe locatari că vor avea de suferit!“