Despre IQ-uri de şefi. Directori şi preşedinţi

● Am putea deduce din ultima sentinţă de condamnare a lui Iacob Chişărău că nemernicul nu e doar infractor dovedit (a treia oară), dar şi un mare tâmpit. În calitate de director general al Moldomin, Chişărău a cerut acordul ANRM, la 29 aprilie 2011, ca ruso-elveţienii să poată intra în companie ca să studieze nişte documente. Dar îi lasă pe indivizii ăia să intre pe parcelă în aceeaşi zi, 29 aprilie. Cu mult înainte de a primi el aprobarea! În plus, Chişărău le oferă străinilor şi acces la informaţii clasificate privind exploatarea minieră, care n-aveau nicio legătură cu aprobarea ulterioară. Deducţia noastră privind IQ-ul lui Chişărău poate fi însă fundamental greşită dacă… Dacă ne gândim că, la vremea aceea, instituţiile statului erau subordonate Guvernului Boc şi că în Caraş-Severin legea o făcea prim-vicele PDL Frunzăverde, şeful de partid al lui Chişărău. Directorului Moldomin nu i-a fost greu să mizeze pe protecţia avută de la Reşiţa până la Bucureşti. Dacă ăsta i-a fost raţionamentul, nu mai putem zice că omul are ceva la bibilică. Şi-atunci îşi merită soarta. Şansa lui ar fi fost să spună că-i bătut în cap, că atâta l-a dus mintea, şi-aşa poate ar fi ajuns la Gătaia, nu la Popa Şapcă. Dar atunci s-ar fi pus rău cu şefu’! Cum adică, şefu’ e încercuit de nebuni? Nu! Mai bine de penali, dar fideli!

● Preşedinta TSD Caransebeş a sărit ca arsă în apărarea mai preşedintelui Mocioalcă, în scandalul cu Apostol. „PNL-ul se oferă să-i plătească pe tinerii social-democrați din Caransebeş, cu o sumă modică de 50 de lei pe lună, să se înscrie la TNL“, spune Diana Aninoiu. Fără să producă nicio dovadă a nevinovăţiei lui Mocioalcă sau a vinovăţiei PNL, tinerica care (n-am găsit alt rimă) le ştie pe toate îşi dezbracă capul (rimă permisă aici?) în public. Problema pentru ea pare a fi că 50 de lei este „o sumă modică“! Mi se pare firesc, normal, logic! Păi, dacă şefii ei au oferit o casă de cultură pentru o singură racolare, cum să nu i se pară Dianei noastre 50 de lei o ofertă modică? Bă, liberalilor, v-aţi tâmpit şi voi? Nu ştiţi să preţuiţi viitorul ţării noastre, tineretul pesedist!

● De 8 Martie, doamnele din instituţii şi firme au primit nu doar flori, ci şi felicitări. Să facă bine, dară, şi să nu mai spună că şefii lor sunt zgârciţi! Aceşti domni au demonstrat acum că ştiu să aprecieze munca. Ce-nseamnă să fii deştept! Să ştii să oferi subalternilor ceea ce-şi doresc ei!

● Ghici cui ar putea rămâne datori pe viaţă Ponta, Stepanescu, Frunzăverde sau mulţi alţii cu dosare penale pe rol. Ştiţi de la cine a plecat judecarea de către CCR a neconstituţionalităţii implicării SRI în cauzele penale DNA-DIICOT? De la un grup de TURCI, IRANIENI şi CHINEZI, care spălau bani în România. Inculpaţii ROMÂNI care vor scăpa de astfel de probe aflate la dosar vor trebui deci să le mulţumească următorilor mafioţi: Hosseini Seyed Mehdi, Nalini Noori, Nalini Ziya, Altas Ferit, Etemad Razlighi Akbar, Guan Zhuhua, Inan Zulfukar, Khanmohammadi Mohammad, Khanmohammadi Reza, Korkmaz Yusuf, Ozer Hakan şi Yakupoglu Recep. Avocatului acestora, Cătălin Georgescu. Şi, bineînţeles, membrilor CCR, care şi-au făcut astfel încă o dată datoria faţă de patria hoţilor!

 

*Această rubrică este un pamflet. O pastilă nerecomandată încruntaţilor, morocănoşilor, celor care nu ştiu de glumă. Sau poate tocmai pentru ei este!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/