Descinderi pe Clisură! Cantități impresionante de alcool și făină, confiscate de Poliția de Frontieră!

Tone de produse accizabile confiscate de poliţiştii de frontieră în urma unor percheziţii pe raza judeţului Caraş-Severin!

Poliţiştii de frontieră cărăşeni, sub directa coordonare a prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova-Nouă, au efectuat două percheziţii domiciliare într-un caz de evaziune fiscală şi contrabandă, în urma cărora au confiscat peste 8,5 tone de făină şi tărâţe, aproximativ 1.200 litri alcool şi diverse sume de bani. Mascații de la Frontieră au descins în două locații de pe Clisura Dunării la o persoană suspectă de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă şi evaziune fiscală, dar şi la sediul unei societăţi comerciale aparţinând acesteia. Persoana în cauză era suspectată de ascunderea bunurilor accizabile, în scopul obţinerii de venituri prin eludarea legii.

alcool

leader board 728 x 90 px

contrabanda faina

 

 

 

 

 

 

„În urma percheziţiilor au fost descoperite 1.118 litri de lichid incolor cu miros specific de ţuică, 7.450 kg de făină albă, 1.120 kg de tărâţe, ţigări de contrabandă şi cafea, dar şi diferite sume de bani (278.045 lei, 7.755 euro, 180.200 coroane Cehia) care au legătură cu cauza”, transmite agent-şef adjunct Ramona Cîrdu, purtătorul de cuvânt al STPF Caraș-Severin. Bunurile, în valoare de aproximativ 38.805 lei şi suma de bani au fost ridicate în vederea confiscării. Cercetările continuă urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale care se impun.