Procurorii sunt cu ochii pe Omniasig

Sediul firmei Omniasig din zona centrală a orașului este verificat la sânge de oamenii legii, care scormonesc și caută documente. După ce mai mulți clienți au încercat să-și rezolve problemele curente cu angajații societății, anchetatorii au încuiat ușa, astfel încât să-și poată derula acțiunea în bune condiții.

Procurorii de la secția de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au demarat o serie de cercetări fulger într-o cauză penală ce vizează una dintre cele mai mari societăți de asigurări din țară.

Descinderile au fost generate de o serie de suspiciuni privind mai multe persoane din cadrul societății care ar fi săvârșit infracţiuni de abuz în serviciu şi fals intelectual.

Oamenii legii au descins și la sucursala din Reșița a societății Omniasig. În momentul de față, aceștia percheziționează sediul reșițean. Acțiunea se derulează în cea mai mare liniște, procurorii verificând documentele firmei cu sprijinul angajaților, care nu au opus rezistență.

Perchezițiile sunt desfășurate simultan în 49 de locații, atât la sedii centrale, cât și la sucursale locale de pe raza tuturor județelor.

Rămâi cu Express de Banat! Revenim cu detalii!