Derby reşiţean, la Lupac

explo 1000x200

Muncitorul şi Gloria se întâlnesc astăzi, de la ora 14, pe stadionul din Lupac, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii a III-a de fotbal.

Cele două reprezentante ale Reşiţei în eşalonul trei al fotbalului românesc sunt în partea a doua a clasamentului, dar au scăpat de grijile retrogradării, deoarece o echipă s-a retras deja din competiţie, iar Avrigul nu are nici măcar un punct. Poate doar problemele financiare să dea emoţii celor două cluburi reşiţene, care n-au stat niciodată grozav la acest capitol. Dacă meciul din tur s-a terminat într-o stare tensionată, pentru astăzi oficialii ambelor grupări îşi doresc ca meciul să fie dominat de fair-play.
„Atât noi, cât şi Gloria ne dorim şi avem nevoie de victorie. Ne lipsesc în continuare Costescu şi Boroiban, atmosfera nu e tocmai grozavă după ultimele rezultate, dar trebuie să facem totul pentru a obţine trei puncte, de care avem mare nevoie. Sperăm să fie un meci frumos şi în spiritul fair-play-ului”, a declarat antrenorul Muncitorului, Viorel Lolea. „Sunt două echipe locale, aflate într-o zonă a clasamentului care nu ne face cinste şi sper ca echipa mai bună să câştige. Cu un ochi voi plânge, cu celălalt voi râde, doarecere ne batem cu Muncitorul Reşiţa, nu cu alte judeţe. Noi mergem înainte pe drumul nostru, sperăm să ne menţinem în Liga a III-a şi să creştem jucători pentru ligile superioare”, a replicat preşedintele Gloriei, Gabi Stănucă.