Derbi alb-violet sâmbătă pe Știința: Vine FC Argeșul lui Nicolae Dică!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

ASU Poli va primi sâmbătă vizita celor de la FC Argeș Pitești, într-un adevărat derbi alb-violet al ligii secunde. Timișorenii au prins curaj după victoria cu Viitorul Pandurii și speră la un rezultat bun și cu echipa lui Nicolae Dică. Fotbaliștii sunt datori față de suporteri, deoarece sezonul acesta nu au marcat niciun gol acasă!

Mugur Gușatu e convins că Dică va aborda jocul cu o formulă ofensivă. „Așteptăm meciul cu încredere, chiar dacă avem unele probleme de lot, sunt câțiva jucători incerți. Eu am încredere că și ceilalți băieți vor intra în locul celor cu probleme, vor face un meci bun și vom ieși cu capul sus din această confruntare deloc ușoară. FC Argeș și-a anunțat candidatura la promovare, au un buget pe măsură, jucători de valoare din Liga 2. Va fi un meci spectaculos, sperăm să câștigăm. Am văzut meciul lor cu Turris, sunt o echipă solidă, au jucători foarte buni, un antrenor tânăr, este de notorietate că Dică a antrenat și la FCSB. Eu zic că vor încerca să joace 4-3-3, mai ales că Dică a evoluat și la Gică Hagi și cred că asta vrea să implementeze și la FC Argeș, un joc ofensiv. Are jucători de valoare, care speră că vor da multe goluri în această ediție de campionat. E și pe ei destulă presiune, nu va fi un meci ușor nici pentru ei”, a precizat antrenorul bănățenilor.

Pentru meci va absenta sigur Călin Popescu, convocat la naționala U19. Sunt incerți din motive medicale Murariu, Bogdan Vasile și Manea. Chiar și așa, Manea e optimist și speră că va juca și echipa va învinge. „Ne așteaptă un meci important, dorim să legăm două victorii. Avem un moral bun după victoria de la Severin cu Viitorul Pandurii, o victorie la scor, care ne-a dat încredere. Avem un moral bun, dar și adversarul nostru are un moral bun deoarece vine după o victorie cu Turris. Este important să legăm două victorii și să facem o treabă cât mai bună. Și noi, și suporterii așteptăm primul gol cât victoria”, a spus jucătorul.

untitled design set 970x90 px

Acasă, Poli nu a marcat, dar Fabio Trip spune că important e că pe teren propriu nu s-au suferit înfrângeri drastice. „Ne așteaptă un meci foarte greu, împotriva unei echipe bune. După victoria cu Pandurii, sperăm la o victorie mâine. Ne-am antrenat bine, suntem încrezători și cred că vom câștiga mâine. Nu aveam nicio victorie acasă, dar nici o înfrângere la scor. Nu am primit multe goluri, chiar dacă nu am marcat. Cred că după ziua de mâine vom marca și vom câștiga, mai ales acasă în fața propriilor suporteri”, a precizat Trip.

Meciul de pe Știința începe sâmbătă, la ora 14.00 și nu e televizat.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/