Derapaj cu aromă de fasole și ciolan! Primarul Lugojului i-a numit derbedei pe cei care nu sunt de acord cu el! [VIDEO]

Copleșit de reacțiile negative din ultimele zile, primarul Francisc Boldea a izbucnit astăzi la prima manifestare dedicată Revoluției din 1989, numindu-i pe contestatari derbedei, care nu doresc decât răul și nu recunosc Revoluția. Discursul, ce nu face cinste unui primar, a avut loc pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, acolo unde au fost împărțite lugojenilor 1000 de porții de fasole cu ciolan și tot atâtea căni cu vin, de către Primăria Lugoj și asociațiile de revoluționari.

„Ne-am obișnuit ca în 19 decembrie, la ora 12, să ne adunăm aici la o cană cu vin și o porție de fasole cu ciolan, în memoria eroilor din decembrie 1989. Atunci au fost trei, acum sunt mai mulți, pentru că au mai murit dintre revoluționari. Nu ne vom opri, chiar dacă niște derbedei, pentru că îi pot numi astfel, contestă Revoluția și nu recunosc ceea ce puteau păți cei care au ieșit atunci pe stradă!”, a spus Boldea.

Primarul Francisc Boldea a fost aspru criticat pentru modul în care a gestionat deszăpezirea oraşului în aceste zile, câțiva lugojeni cerându-i acestuia public demisia. Unul dintre ei a publicat un filmuleț pe rețelele de socializare în care demonstrează că străzile din cartierul lui nu au fost curățate și a fost nevoit să plătească din propriul buzunar deszăpezirea.

„Dl. primar a dat un comunicat de presă că toate străzile au fost curățate. Eu vă arăt că minte cu nerușinare și că str. Gheorghe Coșbuc, str. Siretului au fost deszăpezite de utilajul plătit de mine. Acest Boldea nu este demn de poziția de primar al Lugojului și trebe demis din funcție de urgență”, a scris Flavius Luca, însoțind postarea cu câteva filmulețe explicite.

Gepostet von Flavius Luca am Montag, 17. Dezember 2018