Deputatul Vali Rusu, trimis la azilul din Anina! De deputatul Benga!

Cei 47 de bătrâni de la azilul din Anina, care urmează să-și caute alt adăpost deasupra capului după ce Guvernul României a demonstrat încă o dată că puțin îi pasă de niște oameni în vârstă, care cine știe câte alegeri mai prind, așteptă în continuare soluții. Cam în zadar!

Mai toate instituțiile din Caraș-Severin și-au exprimat până acum neputința în rezolvarea problemei de la Centrul pentru persoane vârstnice din Anina. Consiliul Județean este singura care a făcut ceva concret. „Astăzi ați votat un miliard pentru Anina și unul pentru Bocșa, bani pe care nu i-au solicitat!, le-a explicat vicele Ilie Iova colegilor de plen, la ultima ședință din 2015. Mai mult decât atât, Iova a spus că toți bătrânii de la Anina care nu suferă de boli deosebite își pot găsi loc în celelalte centre pentru bătrâni din județ pe care administrația județeană le are și le-a dotat la standarde ridicate. Nu există însă soluții pentru cei care suferă de anumite afecțiuni pentru care în azilele din județ nu există personal calificat.

Prezent la ultima întâlnire a aleșilor județeni, deputatul PSD Ioan Benga a vorbit și el despre acest caz și chiar a indicat persoana care ar trebui să meargă la Anina și să rezolve situația. „Pentru cei 47 de oameni de la căminul din Anina, nu stabilim responsabilități. Din punct de vedere parlamentar, de partea aceea răspunde Vali Rusu!”, a spus Benga. Deputatul PNL Vali Rusu, zis „Butoane”, trece și el prin momente dificile din cauza unei boli cumplite, astfel că e greu de crezut că poate face ceva acum, după ce în atâția ani nu a făcut mai nimic pentru județul care l-a trimis în Parlament.

 

CITEȘTE ȘI:

REVOLTĂTOR. Parlamentarii și-au votat pensii babane! Pe bătrânii de la Anina îi aruncă în stradă, să moară de foame!