Deputatul Valentin Blănariu s-a pus pe treabă

Președintele PP-DD Caraș-Severin a cerut să facă parte din Comisia de Industrie și Servicii, tocmai pentru că obiectul de activitate al acesteia cuprinde și turismul. Omul de afaceri deține o vilă pe Muntele Semenic și promite că va lupta să transforme zona într-una profitabilă.

Valentin Blănariu, deputat PP-DD, a susținut astăzi prima conferință de presă de când reșițenii l-au delegat să îi reprezinte în Parlamentul României. Acesta și-a prezentat obiectivul pentru cei patru ani pe care îi va petrece la București: să salveze și să promoveze turismul din Caraș-Severin.

Liderul PP-DD de la nivel de județ e de părere că odată ce a ajuns deputat de Reșița, nu e loc de orgolii politice, astfel că deja a avut întâlniri cu ceilalți reprezentanți din județ, mandatați să îi reprezinte pe cărășeni în Camera Deputaților. Mai mult decât atât, Valentin Blănariu crede că și ministrul IMM-urilor, Turismului şi Mediului de afaceri, Maria Grapini, are tot interesul să ajute județul în contextul în care este timișoreancă la origini.

Am cerut să fac parte din Comisia de Industrie și Afaceri, tocmai pentru că în domeniul serviciilor intră și turismul, iar Caraș-Severin are un potențial turistic deosebit. Și pentru că ministrul care se ocupă de turism, doamna Grapini, este din Timișoara, sper să ajung la ea cu proiecte. Din punctul meu de vedere, pe Muntele Semenic este o situație atipică. Se tot marșează pe ideea că proiectele ar trebui dezvoltate la baza versantului, dar acolo sunt prea puține locuri de cazare. Părerea mea este că turismul trebuie dezvoltat pe platoul Semenic, cel care dispune de multe hectare libere”, a declarat astăzi Valentin Blănariu, deputat PP-DD.

Optimist că lucrurile se îndreaptă
Parlamentarul și-a exprimat optimismul că proiectele de dezvoltare ale turismului vor fi acceptate de ministru, tocmai prin prisma faptului că cel mai mare număr de turiști este din Timișoara.

Îi voi prezenta doamnei ministru și situația actuală de pe Muntele Semenic și voi face lobby ca stațiunea montană să redevină ceea ce a fost odată. Peisajul este dezolant acum, iar o parte din vină îi aparține și acelui proprietar. Este bine să fie eliminate toate neînțelegerile, iar lucrurile să se pună în mișcare”, a concluzionat liderul PP-DD Caraș-Severin.

 

Comments

 1. ionion@yahoo.com says:

  bla bla bla…si dupa 4 ani mai ceri un mandat sa duci dosarul la semnat pentru promovarea turismului

 2. Andrei I. says:

  cum le stii tu pe toate Ioane… Esti distept…

 3. Alina says:

  ….Cu 4 parlamentari care sa ii reprezinte, orasul Otelu Rosu se stinge incet, Dezvaluiri senzationale despre afacerile primarului Luca Malaiescu cu terenurile orasului. aproape 28 de hectare de teren vandute numai in sedinta de consiliu local din luna decembrie 2012. Prin oras se vorbeste chiar ca si-a achitat datoria catre un camatar….

  Dezvaluiri despre Luca Malaiescu, despre Ion Mocioalca si Valeria Schelean, aceia ce spunea in campania electorala ca are casa in Otelu Rosu.

  A mai vazut-o cineva de atunci ?

  Citeste: “Ce bine imi pare ca ati luat teapa…”
  http://www.politicienii.ro/2013/01/22/ce-bine-imi-pare-ca-ati-luat-teapa/