Deputatul Tabugan se implică în crearea de locuri de muncă în Clisura Dunării

Parlamentarul de Caraş-Severin ştie foarte bine ce-i doare mai tare pe cetăţenii judeţului şi tocmai din acest motiv atragerea investitorilor este una din priorităţile sale.

Cândva un puternic centru industrial, oraşul Moldova Nouă se confruntă astăzi cu o acută problemă a locurilor de muncă. Odată cu închiderea minei de cupru şi cu dispariţia marilor angajatori, locuitorii oraşului de la Dunăre, dar şi cei din comunele şi satele învecinate, au foarte puţine opţiuni. Cei mai mulţi dintre ei aleg să muncească prin străinătate. Totuşi, la Moldova Nouă au ajuns investitorii de la Delphi, care au creat deocamdată aproximativ 1.000 de locuri de muncă. Deputatul Ion Tabugan a avut un rol important în atragerea acestei societăţi.

“Este adevărat că m-am implicat pentru ca Delphi să investească la Moldova Nouă. Acum îşi vor extinde fabrica, astfel că vor apărea alte locuri de muncă. Oraşul are nevoie de investitori, de locuri de muncă şi este de datoria noastră să facem lobby pentru a atrage afaceri în zonă. Ştiu că primarul Matei Lupu a gândit un proiect referitor la un port-container, iar eu îl asigur de tot sprijinul”, a declarat Ion Tabugan, care candidează în 9 decembrie pentru un nou mandat de deputat.

Comments

  1. Bulla says:

    Sa-ti aduca Mos Nicolae pedeapsa: sa plantezi atatia copaci cati ai taiat fara acte. Nu le acordati iertare si imunitate PDL-istilor USListi!!!

  2. Pakatos says:

    Bulla bine urat …eu completez cu o alta urare:sa iese in Colegiul 3 Deputat,acela care v-a fi votat de penelistii adevaratzi,fostii colegi ai lui topogan !!!