Între oameni și alături de oameni

Tocmai datorită faptului că au fost zile libere pentru cetățeni, candidatul PP-DD pentru un post de deputat, Iancu Simion-Simi, a făcut turul localităților din colegiul său pentru a socializa cu oamenii.

Oțelu Roșu, Bocșa, dar și satele limitrofe acestor două localități, au fost destinațiile vizate de candidatul Iancu Simion-Simi în primele zile ale lunii decembrie. În fiecare locație, un important număr de locuitori i s-a alăturat candidatului PP-DD.

Sărbătoarea de 1 Decembrie a fost celebrată de Iancu Simion-Simi între oameni și alături de aceștia. A depus coroane de flori la monumentele eroilor din mai multe localități și a participat alături de cetățeni la festivitățile cu ocazia Zilei Naționale a României. „Toți cei ce m-au însoțit sunt români ce simt românește și gândesc la un viitor demn pe care trebuie să-l construim împreună”, a declarat încântat candidatul PP-DD.

Localitățile Zăvoi, Măru, Poiana Mărului și Mal, care au beneficiat de finanțare pentru a se dezvolta, fiind în apropierea orașului Oțelu Roșu, au fost vizitate de Iancu Simion-Simi în cea de-a doua zi din decembrie: „Aceste localități au beneficiat și în anii anteriori de un suport material sau tehnic ce a însemnat contribuții în dezvoltarea acestora și creșterea nivelului de trai, atât cât a fost posibil în limitele finanțărilor bugetare”, a precizat candidatul Iancu Simion-Simi.

Prima săptămână din decembrie și ultima de campanie a început pentru candidatul PP-DD cu o vizită la Bocșa. Și acolo, ca în fiecare locație, obiectivul principal al candidatului a fost să discute cu oamenii, să fie aproape de aceștia pentru a le înțelege mai bine nevoile și grijile de zi cu zi.