Deputatul Rujan, vot pentru a-i feri pe copii de droguri!

dumitru rujan deputat pnl caras severin
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Parlamentarul PNL de Caraș-Severin a votat astăzi pentru adoptarea legii „2 mai”, prin care se urmărește combaterea traficului și consumul ilicit de droguri!

„Astăzi am dat un vot pentru a ne proteja copiii, pentru a-i feri de droguri! Traficanţii de droguri de mare risc nu mai pot primi pedepse cu suspendare!”, a spus Rujan după votul din Parlament.

Mai mult chiar, prin această lege se majorează cuantumul pedepselor,  respectiv dealerii pot fi pedepsiți cu închisoare de la 3 la 10 ani, subliniază parlamentarul liberal. Acesta e la curent cu statistica îngrijorătoare referitoare la acest fenomen în județul Caraș-Severin și nu întâmplător a votat pentru mai multă exigență față de cei care distrug destine.

1000x100 (4)

„Trebuie să ne protejăm copiii și să îi descurajăm pe toți cei care vor să îi distrugă, să le vândă droguri! M-am gândit în primul rând la tinerii din Caransebeș, din Caraș-Severin, pentru a-i proteja de tentații, de a le oferi alte oportunități, pentru un viitor de care să se bucure.”, a mai comentat deputatul Dumitru Rujan.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/