„Masă Sănătoasă”, în 32 de școli cărășene!

damian marius deputat psd

Deputatul PSD Marius Damian se numără printre susținătorii programului de sprijinire a elevilor, care urmărește să contribuie la scăderea abandonului școlar.

32 de școli din județul Caraș-Severin au fost incluse pe lista unităților de învățământ preuniversitar de anul acesta, listă cuprinsă în Programul Național „Masă sănătoasă” , care a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

„Guvernul condus de primul-ministru Marcel Ciolacu a alocat suma de 1.019.223 mii lei pentru acest program pentru anul curent, iar 458.833 de elevi din peste 1.223 de unități școlare se vor bucura de suportul alimentar susținut de acest program național. Astfel de obiective sunt importante pentru promovarea accesului la educație și egalitate în societate, contribuind la diminuarea disparităților dintre mediile urban și rural, precum și oferind suport social pentru copiii expuși riscului de excluziune socială.”, a declarat Marius Damian, deputat PSD de Caraș-Severin.

Astfel, copii din 3 unități de învățământ din orașele Moldova Nouă, Băile Herculane și Bocșa și elevii a 29 de unități de învățământ din comunele Bozovici, Eftimie-Murgu, Sasca Montană, Turnu Ruieni, Marga, Armeniș, Ciclova Română, Dognecea, Gârnic, Bucoșnița, Ramna, Vrani, Prigor, Fârliug, Coronini, Ezeriș, Dalboșeț, Vermeș, Slatina-Timiș, Măureni, Ciuchici, Grădinari, Băuțar, Domașnea, Doclin, Ciudanovița, Cărbunari, Târnova și Buchin vor primi un suport alimentar, constând într-o masă caldă sau, după caz, într-un pachet alimentar.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/