Deputatul Rujan condamnă circul din Parlamentul României: „Eu nu îmi doresc ca aceasta să fie atmosfera și sunt convins că nici românii!”

Primele luni din mandatul de deputat îi arată lui Dumitru Rujan și fața mai puțin plăcută a ședințelor din Parlament. Cea mai recentă reuniune cu scandal a fost luni, 1 martie, având ca temă bugetul.

Social-democrații au protestat ieri într-un mod inedit după dezbaterile din plen pe tema bugetului. La finalul dezbaterilor, cei din PSD le-au oferit membrilor guvernului păpuși, pentru a marca faptul că nu vor să crească alocațiile pentru copii și că amendamentele pentru educație nu au fost avizate în comisiile de specialitate.

Deputatul liberal Dumitru Rujan a rămas cu un gust amar după tot circul de ieri din Parlament. Deși consideră că un buget dedicat investițiilor este un plus pentru România, taxează atitudinea social-democraților.

„Vom avea un buget al investițiilor! Asta e ceea ce contează pentru fiecare dintre noi. Pentru că investițiile vor genera creștere economică, iar asta va aduce beneficii în viața de zi cu zi a fiecărui român. (…) Am fost neplăcut surprins de circul pus în scenă de cei de la PSD! Eu nu îmi doresc ca aceasta să fie atmosfera în Parlament și sunt convins că nici românii! Trebuie să fim responsabili! Asta așteaptă românii de la noi!”, a transmis Dumitru Rujan, deputat PNL de Caraș-Severin.