Deputatul Marian Cucşa: „Urmează o săptămână în care planul anticipatelor va fi aruncat în aer!”

Marian Cucşa, deputat Forţa Naţională, prefigurează evenimentele care se vor întâmpla săptămâna viitoare şi arată care sunt cei trei paşi prin care planul anticipatelor va fi aruncat în aer. Acesta spune că a găsit trei metode prin care președintele Iohannis va ceda şi va cere el o soluţie pentru deblocarea crizei politice.

,,Urmează o săptămână în care planul anticipatelor va fi aruncat în aer! Premierul demis şi nominalizat din nou abuziv va înainta mâine Parlamentului lista cu noul Guvern care, de fapt, e fix cel vechi – tot cu ministrul grindă, cu Cîțu care a îndatorat România pe 30 ani, tot cu ministrul Muncii care nu a majorat pensiile şi alocaţiile, dar a reuşit «performanţa» să dea afară o liftieră, cu ministrul Sănătăţii care vrea ca sănătatea să fie doar pentru cei care au bani… Dar, majoritatea care a stopat dezastrul fostului guvern, se va opune… Ne vom opune calendarului învestirii, nu vom fi de acord cu audierea aceloraşi miniştri, cu atât mai mult cu cât unii au mai primit aviz negativ. Nu vom asigura cvorumul pentru învestire pe o perioadă nedeterminată.
În trei săptămâni, Iohannis va ceda şi va cere el o soluţie pentru deblocarea crizei politice pe care a generat-o din ambiţii personale şi fără a ţine cont că românii sunt cei care au de pierdut!”
, scrie Marian Cucşa pe pagina sa de Facebook.