Dăruiește un cadou împachetat într-o faptă bună! Îi poți ajuta pe copiii de la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara!

Un eveniment cu totul special va fi organizat de Ziua Îndrăgostiților în incinta Iulius Town. Mai mulți voluntari vor fi pregătiți să împacheteze cadourile timișorenilor în schimbul unor donații.

Oamenii nu mai trebuie să își bată capul cu ambalarea cadoului pentru persoana iubită. Voluntarii Asociației Little People România vor fi pregătiți să îndeplinească această sarcină în 14 februarie în Iulius Town. Totul, în schimbul unei donații. Banii strânși vor fi destinați activităților teraputice realizate împreună cu copiii de la Clinica de Oncopediatrie a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timisoara.

Karina Pele, este mamă a doi copilași cărora le dedică mai tot timpul. Din 2018 încoace îmbină cu plăcere meseria de părinte și voluntariatul. În 14 februarie te așteaptă, împreună cu colegii voluntari ai Asociației Little People România, în Iulius Town – parter culoar Auchan. Noi aducem hârtii, fonte, inimioare, voie buna și povești frumoase! Tu vii cu cadoul pentru persoana dragă ție! Îl împachetăm și poți dona pentru a ne susține activitatea zilnică din spital”, au transmis organizatorii.

De asemenea, se caută voluntari pentru activitatea din spital sau oameni pregătiți să investească din energia lor în proiecte sociale.