Deputatul Dumitru Rujan: „PNL protejează românii indiferent de sursa de încălzire!”

dumitru rujan 2
untitled design set 970x90 px

Guvernul a decis astăzi să plafoneze la 400 de lei prețul unui metru cub de lemn de foc, la 1.500 de lei pe tonă pentru brichetele de lemn și la 2.000 de lei pentru peleți. „PNL protejează românii indiferent de sursa de încălzire!”, a concluzionat deputatul liberal Dumitru Rujan.

Guvernul Ciucă a aprobat, în ședința de astăzi, plafonarea prețului în cazul lemnului de foc, un combustibil folosit de milioane de români. Astfel, s-a decis ca prețul la lemnul de foc să fie plafonat la 400 de lei pe metrul cub, la 1.500 de lei pe tonă la brichetele de lemn și la 2.000 de lei la peleți.

„Guvernul condus de premierul liberal Nicolae Ciucă a plafonat prețul lemnului pentru foc. Peste trei milioane de familii vor beneficia de plafonarea prețurilor pentru lemnele de foc și produsele derivate pentru încălzire. Măsura vine și în sprijinul unităților de învățământ, al serviciilor sociale, al UAT-urilor și subordonatelor acestora, respectiv al lăcașelor de cult.”, a subliniat deputatul de Caraș-Severin, Dumitru Rujan.