Deputatul Damian plătește dacă e nevoie, dar la biserică tot se duce!

Parlamentarul PSD de Caraș-Severin pune limită restricțiilor stabilite de autorități pentru a reduce riscul răspândirii COVID-19!

Marius Damian și familia sa s-au vaccinat împotriva temutului virus și respectă măsurile luate de autorități pentru a limita efectele pandemiei. Sunt însă și restricții pe care parlamentarul nu le găsește a fi inspirate și juste, măsuri care îngrădesc niște lucruri sfinte pentru români, așa cum e mersul la biserică în seara de Înviere. Deputatul e convins că prezența credincioșilor la biserică, unde pot fi respectate anumite reguli, nu ar reprezenta niciun pericol. Tocmai din acest motiv, Marius Damian a anunțat în direct, în redacția Express de Banat, că nicio sancțiune nu-l va împiedica să participe la slujbele prilejuite de Sfintele Sărbători de Paști.

„Chiar dacă vor pune restricții, anul acesta voi merge la biserică de Înviere. Îmi asum pentru că nu putem fără biserică. Dacă mergi la biserică, ai credința și dreptatea în suflet. Consider că trebuie să mergem la biserică și să luam atitudine. Toate partidele ar trebui să fie alături de Biserică.”, a spus parlamentarul PSD.